Linksalg.dk: Din nye Bedste ven

Hos mange bureauer er der en bred konsensus om, at SEO arbejde til tider kan trække tænder ud. Det er en af de marketing discipliner, der er mest omfattende og tidskrævende. Og er det af netop den grund, du går og drømmer om en hjælpende hånd, så du kan hjælpe dine kunder med at stryge til tops i søgeresultaterne? Så står vi hos MediaTing allerede med armen helt strakt ud, og du skal blot tage imod vores håndsrækning – så skaber vi resultater sammen.

Vi gør nemlig dit teams SEO arbejde til en leg gennem tekstproduktion og salg af links. Med adgang til Linksalg.dk får du fordel efter fordel, og du vil garanteret aldrig se dig tilbage igen.

Med adgang til Linksalg.dk får du:

Ubegrænset antal links

Du bestemmer selv, hvor mange links du vil udgive pr. måned.

Stærke domæner

Vores domæner har som hovedregel en DR på 50+.

Lang levetid

Opsiger du dit medlemskab, forbliver dine links stadig aktive.

Domæner hver måned

Nye domæner tilføjes løbende til porteføljen.

Få ubegrænsede udgivelser på 125+ stærke, danske domæner

Det, vi laver, når vi laver links og linkbuilding-artikler til dine kunders hjemmesider, er indgående links. Indgående links er én af de vigtigste faktorer, når emnet falder på SEO, og skal du derfor lave en komplet SEO strategi til en kunde, bør linkbuilding altså også indgå. Det er disse links, der i sidste ende påvirker Googles algoritme, når den skal vurdere, om det er dine kunder eller deres konkurrenter, der skal nyde solens stråler i toppen af søgeresultaterne. De mange links agerer som anbefalinger af din forretning, men det er trods alt stadig væsentligt at vægte kvalitet over kvantitet. Hos MediaTing kan du købe adgang til vores platform, Linksalg.dk, hvor vi tilbyder et stort udvalg af stærke, danske domæner. Herpå kan du frit udgive lige så mange linkbuilding-artikler, som du ønsker. Og som om, at det ikke var nok, så tilbyder vi faktisk også en bred portefølje af udenlandske links. Så skal du nå til tops i søgeresultaterne i Norge, Sverige, England eller Tyskland? Så kan du trygt tage fat i os.

Sådan kan et samarbejde med os se ud:

Nem og hurtig tilmelding.

Adgang til vores platform.

l

Køb eller skriv dine artikler selv.

Z

Udgiv dine artikler.

Nå til tops i søgeresultaterne.

Er du ikke allerede partner? 

Men kunne du være interesseret i at få hjælp til at vækste dine kunder? Måske du bare godt kunne bruge en hjælpende hånd til dine egne tekster eller din egen linkprofil? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale. 

Er du ikke allerede partner?

Men kunne du være interesseret i at få hjælp til at vækste dine kunder? Måske du bare godt kunne bruge en hjælpende hånd til dine egne tekster eller din egen linkprofil? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale.

Er du allerede samarbejdspartner?

Log ind på Linksalg.dk med det samme og fyr op for artiklerne!

Linksalg.dk byder på utroligt mange muligheder for dig, der ønsker at sætte skub under dine kunders SEO. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udrette med en adgang til vores platform samt godt SEO content. Så log ind med det samme og kom i gang med arbejdet om at skyde dine kunder til tops i søgeresultaterne.