YourYogaShop.dk fik en stigning på 24% i organisk trafik

Your Yoga Shop var en lille ny webshop, som ikke rigtig oplevede vækst og besluttede sig for, at der skulle hjælp til.

Nøgletal

%

Øget omsætning
ift. tidligere periode.

%

Vækst i omsætning
på Google Ads.

%

Vækst i den
samlede omsætning.

Your Yoga Shop havde et ønske om at styrke deres online shop

Udfordringen

Vi startede et samarbejde, hvor målet var at vækste ved hjælp af online markedsføring, samt at opnå flere kunder og mersalg på webshoppen.

Sammen fandt vi frem til en løsning, som indeholt SEO, for at styrke hjemmesiden organisk, samt en strategisk brug af Google Ads og Facebook, hvor vi kunne skabe synergier og få mest mulig disponering.

Løsningen

Strategien for Youryogashop blev derfor en kombination af Google Ads, Facebook annoncering og SEO. Og dette blev starten på en længere rejse, som kun er gået en vej – op.

Inden vi rigtig kunne komme i gang, anbefalede vi, at hjemmesiden blev sikret med et SSL-certifikat, da det ville have en positiv effekt for at øge placeringer hos Google samt skabe mere tillid mellem webshoppen og de besøgende.

Herefter oprettede vi diverse Google kontis samt opsatte en Facebook Business Manager med tilhørende Facebook Pixel.

Vi fik ligeledes igangsat en dybdegående søgeordsanalyse, hvor det blev klart hvordan strategien for SEO skulle lægges. Resultatet af denne indsats ses tydeligt i placeringernes boost.

Resultaterne

Vi har hjulpet Youryogashop med en All-inclusive løsning baseret på Facebook annoncering, Google Ads + Shopping samt søgemaskineoptimering, der har haft til formål at øge den organiske trafik til webshoppen, skabe vækst i deres konverteringer samt udvide kendskabet til shoppen for en relevant målgruppe.

Dette har givet dem synlighed i både Googles søgeresultater samt Facebook retargeting flow, som har medført til, at det ikke længere kun er familie og bekendte (kunder fra yogastudiet), der handler på shoppen, men kunder fra hele Danmark.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases