RAW58.dk opnåede en stigning på 129% i den samlede omsætning

Allerede få måneder inde i samarbejdet havde resultaterne vist sig: Omsætningen var steget, afkastet forøget og søgeordspositionerne gået én vej: Opad.

Nøgletal

Gennemsnitlig
afkast fra Paid Ads.

%

Vækst i den
organiske trafik.

%

Vækst i den
samlede omsætning.

Struktur banede vejen for online marketing-succes

Udfordringen

Det første vi gjorde på webshoppen var at sikre os, at al sporing var korrekt opsat; Google Analytics, Facebook Pixel, Ads-/Analytics-integration.

Dertil tog vi og greb fat i de onpage-udfordringer, der var på webshoppen: Vi skrev tekst, fik struktur på de interne links og rådgav til at optimere hjemmesiden. Sideløbende arbejdede vi med linkbuilding fra relevante og stærke hjemmesider.

Løsningen

På Google Ads opsatte vi en dynamisk søgeannonce for at finde relevante søgeord, som vi senere udarbejdede specifikke kampagner til. Og samtidig satte vi Google Shopping op i en struktur fordelt på enheder.

Resultaterne

Efter en måneds tid overtog vi også Facebook-annonceringen, hvor vi opsatte et retargeting-flow, samt splittestede en række annonceformater og -indhold. Det resulterede i en kampagne, som i dag har et afkast på 7,8; én krone betalt, 7,8 kroner i omsætning.

 

“Samarbejdet med Webbler har været præget af god dialog, gennemsigtighed og gode resultater. Det er rart at kunne sende en mail efter kl. 21 og få svar efter få minutter.”

Frederik Abrahamsen

RAW58

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases