Porcani.dk fik 10,5 gange pengene igen på Facebook

Vi har siden februar 2017 samarbejdet med Porcani om SEO, Google Ads/Shopping samt Facebook annoncering, hvor der er sket signifikante fremskridt over hele linjen.

Nøgletal

%

Øget omsætning
ift. året før.

%

Flere salg gennem
organisk trafik.

… pengene igen fra
Facebook Ads.

Solidt fundament gennem Google Ads, Facebook & SEO

Udfordringen

Frederik og resten af holdet fra Porcani ønskede en medspiller, der havde den fornødne ekspertise til at vækste Porcani, samt eksekvere og planlægge en markedsføringstrategi med flere kanaler involveret. Ønsket skal ses i lyset af, at deres fysiske butik gav dem rigeligt at tage sig til, men på trods af travlheden, ville de ikke gå på kompromis med deres webshop.

Løsningen

Da det markedsføringsmæssige fundament var relativt sporadisk, var første led i processen at implementere eksekverbar sporing, således der var data at agere ud fra. Dernæst blev der strikket en markedsføringsplan sammen, der med fokus på synergier, skulle mindske konverteringssprisen og forøge salgsvolumen.

Resultaterne

Ved at ligge os langt nede i købstragten med en segmenteret Google Shopping konstellation samt benytte tekst annoncer til at supplere disse, skabte vi den størst mulige berøringsflade – uden at gå på kompromis med konverteringssprisen. Dertil blev der kørt et Facebook remarketing flow i stilling, der havde til hensigt at skubbe de potentielle kunder det sidste stykke vej i købsprocessen.

Udover de allerede eksisterende profitable søgeord, blev SEO indsatsen intensiveret omkring nye lukrative søgeord fundet vha. Ads DSA samt Shopping kampagner. Dermed kunne vi vide os sikre på, at trafik fra disse termer var konverterbar trafik – før vi fokuserede indsatsen omkring søgeordene.

 

“Meget kompetente og dygtige folk. Vi er godt tilfredse med alle de aktiviteter vi har startet sammen med Webbler!”

Frederik Hvorslev

Petlux Group ApS

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases