Mini Art Copenhagen fik 80,7 kr. igen for hver krone brugt på Facebook

Siden Webbler indledte samarbejdet med Mini Art Copenhagen i 2018 vedrørende deres Google Ads og Facebook annoncering, er der blevet skabt markante ændringer i deres webshops indtjening.

Nøgletal

%

Øget omsætning
ift. sidste år.

… igen for hver krone
brugt på Google Ads.

… igen for hver krone
brugt på Facebook.

Solid vækst med Google Ads & Facebook i børnehøjde

Udfordringen

Mini Art Copenhagen havde et ønske om at intensivere deres online markedsføring og vækste deres virksomhed. Derfor søgte de mod de betalte annonceringskanaler, hvor de havde brug for en samarbejdspartner, der havde den nødvendige ekspertise og viden til at det skulle blive en succes. Den administrative del af webshoppen og virksomheden gav dem allerede meget at se til samt administrere, og de ville ikke gå kompromis med deres service.

Løsningen

Før arbejdet på de nye markedsføringskanaler skulle igangsættes, måtte vi opsætte den korrekte sporing for at sikre data til at eksekvere og agere ud fra. Derefter vendte vi blikket mod sammenstrikningen af den samlede markedsføringsplan med fokus på sammenspillet mellem kanalerne, der skulle være med til at forhøjne annonceringsafkastet og give mere mærkbare resultater.

Resultaterne

I 2019 udvidede vi samarbejdet, som inkluderede en All-inclusive løsning med både Google Ads, Facebook annoncering og søgemaskineoptimering, der havde en effektiv effekt af synergierne mellem disse markedsføringstiltag.

 

“Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Webbler. De har skabt fremragende resultater med annonceafkast, som vi slet ikke havde forestillet os. Samtidig har der været god dialog og gennemsigtighed gennem hele processen. Vi ser frem til flere gode resultater med Webbler.”

Xenia & Arman

Mini Art Copenhagen

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases