JH-Smede fik 150% flere henvendelser gennem Google Ads.

Siden vi startede samarbejdet med JH-Smede d. 1. marts 2017 ift. optimering og forbedring af deres Google Ads konto, er der sket en signifikant fremgang i mængden af kunder og konverterings raten.

Nøgletal

%

Flere henvendelser
gennem ads.

%

Mere relevant trafik
gennem Google Ads.

%

Billigere pris pr. 
henvendelse.

Vækst gennem intensiveret Google Ads annoncering

Udfordringen

JH-Smede havde længe kørt med ads annoncering, men de havde en fornemmelse af, at annonceringen kunne have haft en større betydelig effekt på deres forretning, og følte potentialet for annonceringen ikke blev opfyldt.

Derfor var opgaven for os at gå ind og se hvordan vi kunne forbedre deres nuværende annoncering til at få flere henvendelser gennem deres Ads annoncering.

Løsningen

I startfasen var det første punkt på dagsordenen at sikre der var opsat konverteringssporing, og at den var opsat korrekt, da det vil have en afgørende rolle for hvorvidt samarbejdet skulle blive en succes.

Derefter kunne der laves en nøgtern markedsføring plan for annonceringen, som efter den var færdiggjort, eksekveret på.

Resultaterne

Samarbjedet med JH-Smede resulterede i vækst over hele linjen. Som tallene viser fik JH-Smede 1505 fler henvendelser efter vi fik fingrene i deres setup. Derudover skabte vi 325% mere relevant trafik, hvilket betyder, at vi bruger annoncebudgettet mere optimalt. Prisen pr. henvendelse blev ligenedes 85% lavere, da vi sætte ekstra fokus på annoncekvalitet samt kvaliteten af den enkelte landingsside.

 

“Samarbejdet med Webbler har været en positiv oplevelse. Resultaterne er leveret til vores forventninger, samtidig har vi altid kunnet kontakte dem og forvente svar den samme dag. Vi takker for den indsats og de resultater, Webbler har været med til at skabe for vores virksomhed, og vi ser frem til flere gode resultater i fremtiden.”

Johnny Hvolbøl

JH Smede- og Montageservice ApS

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller
om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet
en gratis vækstanalyse og få svarene.

Skal vi også vækste dit salg?

Vil du se, om du kan få mere ud af dit markedsføringsbudget, eller om der ligger uforløst potentiale og gemmer sig? Få udarbejdet en gratis vækstanalyse og få svarene.

Dyk ned i flere cases